علامت تجاری منشور

روایت ها

متن کامل

میتلوف



میتلوف


نوشته:Rodney B Wiebe



برگردان منشور

مواد لازم:


دو عدد تخم مرغ

سه چهارم فنجان شیر

دو سوم فنجان خرده نان

دو قاشق چایخوری پودر پیاز

یک قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری مریم گلی ساییده شده

نصف فنجان قارچ تازه خرد شده

یک چارک گوشت گوساله چرخ کرده

یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی

دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

یک قاشق چایخوری پودر خردل


طرز تهیه:


تخم مرغ ها را با شیر، خرده نان، پودر پیاز، نمک، مریم گلی، و قارچ در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را روی این مواد بریزید و خوب ورز دهید تا کاملا" مخلوط شوند. به صورت لوله ای در آورید و در یک آرام پز قرار دهید. در آن را ببندید و در دمای کم به مدت 5 تا 6 ساعت بپزید یا تا زمانی که دما سنج درجه 160 فارنهایت را نشان دهد.

سس گوجه فرنگی، شکر قهوه ای، و خردل را در یک کاسه کوچک خوب بزنید و از این سس با قاشق روی میتلوف بریزید. میتلوف را به آرام پز برگردانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاملا" جذب شود. بگذارید 10 دقیقه بماند و بعد آن را ببرید.



منبع: allrecipes.com