علامت تجاری منشور

روایت ها

متن کامل

بهترین راه برای تمیز کردن فر اجاق گاز



اجاق گاز

نوشته:BERIT THORKELSON



ترجمه: منشور

یاد بگیرید چگونه فر را تمیز کنید و سه راهنمایی هوشمندانه را بیاموزید که به شما کمک می کند آن را همانطور تمیز نگه دارید (و بله، می توانید در آن آشپزی کنید).

صادقانه بگوییم؟ ما ترجیح می دهیم از فر استفاده کنیم تا آن را تمیز هم بکنیم. اما از آن جا که هم تجمع کثافت و هم بوی گویای دود نشان می دهن که باید کاری کرد ما بر آن شدیم تا بهترین راه را برای تمیز کردن فر به شما نشان دهیم. این ها از اول تا آخر هم بی خطر و غیر سمی است.

چیز ها را گرم کنید

با استفاده از بزرگترین مهارت فر به نفع خود، کاررا از پیش ساده تر کنید. کریس کوئینگ (Kris Koenig) مدیر عامل شرکت "تمیز طبیعی" می گوید: "یک ظرف آب را در فر قرار دهید و آن را به مدت حد اقل در 225 درجه حرارت دهید." وقتی به اندازه کافی سرد شد مقداری صابون ظرف شویی را به ظرف آب اضافه کنید و سپس آن را همراه با یک اسفنج نایلونی یا سیم ظرف شویی ضد خش برای ساییدن کثیفی های شل شده و تمام داخل فر استفاده کنید.

نقاط سخت را هدف قرار دهید

اگر غذاهای پخته شده روی کف فر باقی می ماند روی آن جوش شیرین بپاشید. در مورد اطراف فر، ابتدا جوش شیرین را با آب مخلوط کنیدتا خمیری درست شود که بتوانید روی قسمت های مشکل دار بمالید. لسلی رایکرت (Leslie Reichert)، معروف به مربی تمیز کردن، می گوید: "سرکه سفید تقطیر شده را روی آن اسپری کنید و کف های مخلوط را هنگام عمل کردن روی لکه ها ببینید ." برای حد اکثر تأثیر مخلوط، بگذارید محلول یک شب روی آن بماند. روز بعد با یک کهنه گرم مرطوب همه آن را پاک کنید.

شبکه های فر را چگونه تمیز کنید

آن ها را در آب گرم صابون دار در وان حمام یا ظرف بزرگ مشابهی شب خیس کنید. (اگر از وان استفاده می کنید برای جلوگیری از آسیب، زیر آن ها حوله قرار دهید.) روز بعد آن را با یک برس یا ابر ظرف شویی صیقلی کننده بسایید و سپس خوب آب بکشید.

پنجره فر را چگونه تمیز کنید

طبق نظر گرانت پتگرو (Grant Pettegrew)، از خدمات خاص نظافت منزل، ترفند پاک کردن داخل پنجره فر این است که از یک تیغ استفاده کنید. همه جای پنجره را با افشانه تمیز کننده چند منظوره بپوشانید، بگذارید بماند، سپس علائم سوختگی ناخوشایند و باقی مانده مواد غذایی را به دقت بسایید.

نکاتی درباره نگهداری و پیشگیری در تمیز کردن فر

راه حل نمک: دانا چندلر (Donna Chandler) در کتاب خود (The Hints Book Almanac) می نویسد: "وقتی یک غذا در داخل فر پلق پلق می کند، مقداری نمک را روی ترشحات آن بریزید و کار پختن را ادامه دهید. اون دود و بو ایجاد نمی کند و به پوسته ای تبدیل می شود که وقتی سرد شد تمیز کردنش بسیار آسان تر است."

ادامه دهید

به محض این که فر خنک شد ترشحات را تمیز کنید. کنی شولتز توصیه می کند از شوینده سریع فر، با جوش شیرین و آب هم در روند تمیز کردن معمول خود استفاده کنید.

دوباره فویل کردن

موقع پخت و پز، به خصوص غذاهایی که مستعد ترشح هستند، شبکه کف فر را با فویل بپوشانید. می توانید آن را برای مدت طولانی در همانجا نگه دارید و هر وقت لازم شد آن را عوض کنید.

تمیز کردن فر هایی که سیستم خود تمیز کردن دارند

فری که خودش را تمیز می کند از لحاظ تئوری عالی است اما این راحتی با موانعی همراه است که باید از آن ها مطلع باشید. فر های خود تمیز کن با استفاده از درجه حرارت بسیار بالا برای سوزاندن چرک و کثافت داخل آن استفاده می کند. چون این کار به وضوح یک خطر بالقوه آتش سوزی است، ترک کردن خانه در چنین مواقعی توصیه نمی شود. به هر حال، این سوزاندن بالقوه گازهای سمی تولید می کند که در این مورد هم تنفس آن توصیه نمی شود.

اگر خواستید از حالت خود تمیز کن استفاده کنید، به دستورات سازنده کالا عمل کنید. قبل از تمیز کردن تمام ظروف، چهارپایه ها، و کشوها را در بیاورید و ترشحات منجمد شده و چربی را تا جایی که می توانید پاک کنید. افراد مبتلا به مشکلات تنفسی را از خانه دور کنید و هوا را به خوبی تهویه کنید.

منبع:www.bhg.com