علامت تجاری منشور

روایت ها

متن کامل

سوپ خوشمزه گوجه فرنگی



سوپ

نوشته: Caitlin Bensel



ترجمه: منشور

مدت زمان آماده شدن 20 دقیقه


برای چهارنفر (هر نفر یک و یک چهارم فنجان سوپ و سه تا چیپس )


ما بخش دوست داشتنی ساندویچ پنیر کبابی را - وقتی پنیر به تابه داغ می رسد و چیپس طلایی سوراخ سوراخ می شود- به یک چاشنی برای سوپ گوجه فرنگی سریع و خامه ای تبدیل کرده ایم. پنیر پارمزان رنده شده ذوب شده و با آرد سوخاری در ماهی تابه مخلوط و تبدیل به چیپس های نقره ای به اندازه سکه یک دلاری شده و پشت آن قهوه ای می شود. اگر شیر خامه ای ندارید یک یا دو قاشق پوره سوپ را در ماست بریزید و خوب هم بزنید تا صاف شود . سپس آن را به سوپ اضافه کنید.

مواد لازم

ارزش غذایی

اطرز تهیه

مرحله اول - روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی درجه حرارت متوسط داغ کنید. پیاز، هویج، سیر را تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود (حدود 5 دقیقه). رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و مدت یک دقیقه بپزید گوجه فرنگی و آب سبزیجات پخته شده را اضافه کنید و جوش بیاورید. مدت 6 دقیقه بپزید. شیر خامه ای و نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم - مخلوط گوجه فرنگی را در مخلوط کن بریزید و قطعه مرکزی در مخلوط کن را بردارید تا بخار ها خارج شود. سر مخلوط کن را محکم ببندید و سراخ باز آن را با یک حوله بپوشانید تا از ترشح آن به خارج جلوگیری شودحدود 30 ثانیه هم بزنید تا نرم شود.

مرحله سوم - یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط داغ کنید. آرد سوخاری ، پنیر، گرد فلفل، پودر زیره سبز، و فلفل قرمز رادر یک کاسه مخلوط کنید. حدود 2 قاشق چایخوری از مخلوط آرد سوخاری را به صورت گلوله کوچکی در تابه بریزید. این کار را سه بار تکرار کنید تا چهار تا گلوله درست شود. گلوله ها را با پشت قاشق به آرامی صاف کنید تا به صورت دایره های 3 اینچی در آیند. هر طرف آن را حدود 2 دقیقه بپزید تا قهوه ای و خشک شود.. آن ها را درآورده روی شبکه سیمی قرار دهید . این کار را دو بار تکرار کنید تا 12 تا چیپس بدست آید. چیپس ها را با سوپ سرو کنید.



منبع:www.cookinglight.com

ترجمه مطالب مفید را در منشوربخوانید