علامت تجاری منشور

روایت ها

متن کامل

کیک پنیر و توت فرنگی



توت فرنگی


نوشته: Lindsay



برگردان منشور

این کیک خوشمزه از دو لایه کیک توت فرنگی و یک لایه کیک پنیری وانیلی در وسط درست شده و در واقع دو کیک در یکی است. درست کردن آن واقعا" سخت نیست اما به خاطر این که از دو کیک مختلف درست می شود کمی زمان بر است. من خودم معمولا" اول لایه کیک پنیر را درست می کنم و می گذارم یک شب بماند.سپس روز بعد کیک توت فرنگی را می پزم و همه را با هم ترکیب می کنم.

چیزی که باید از آن مطمئن باشید این است که هر سه لایه یک اندازه باشند. برای آماده کردن قالب برای کیک پنیر، من فویل آلومینیوم را به ته قالب فشار دادم و به اطراف قالب چسباندم. من از فویل برای بلند کردن کیک پنیر از قالب بعد از سرد و محکم شدن استفاده کردم .

برای پوشاندن روی کیک، من از پنیر خامه ای با خامه زده شده استفاده کردم. چون این کیک با لایه کیک پنیری در وسط نسبتا" سنگین است سعی کردم از رویه سبک تری برای پوشاندن کیک استفاده کنم. خامه زده شده بسیار سبک است و دارای عطر و طعم لطیف پنیر خامه ای است. با ثبات و زیباست و در مورد ذوب شدن آن نگرانی وجود ندارد. اگر چه وقتی بیرون بماند ممکن است صاف شود بنابر این، وقتی آن را به روی کیک مالیدید نگذارید مدت طولانی بیرون بماند.

من برای مالیدن کرم به اطراف کیک، از کاردک استفاده کردم و آن را با وسیله صاف کننده رویه، صاف کردم. با تزیین کیک با قطعات توت فرنگی کار را تمام کردم . بهتر است قطعات توت فرنگی را کمی قبل از سرو کردن روی آن قرار دهید تا خشک نشود.

مواد کیک پنیری وانیلی

لایه های کیک توت فرنگی

پنیر خامه ای با خامه زده شده برای پوشش کیک

دستور تهیه

  1. فر را از قبل روی 148 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فانهایت گرم کنید. تمام داخل قالب را با فویل آلومینیوم بپوشانید. فویل را در داخل قالب خوب فشار دهید که حتی الامکان خوب صاف شود. از فویل برای خارج کردن کیک از قالب بعد از پخته شدن و سرد شدن استفاده می شود.
  2. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن، پنیر خامه ای، شکر، و آرد را مخلوط کنید. از سرعت کم استفاده کنید تا هوای کمتری که موجب ترک می گردد وارد خمیر شود. خمیر های چسبیده به کناره های ظرف را به داخل کاسه بریزید.
  3. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، آن را به آرامی با خمیر مخلوط کنید و مایع چسبیده به دور کاسه را هم وارد آن کنید.
  5. خمیر را درون قالب آماده شده کیک بریزید.
  6. قالب کیک را درون قالب بزرگتری قرار دهید. قالب بیرونی را با آب گرم کافی پر کنید به طوری که تا حدود نیمی از دیواره قالب کیک پر شود. آن را به مدت یک ساعت بپزید.
  7. فر را خاموش کنید و بگذارید کیک در فر دربسته به مدت 30 دقیقه بماند. در را باز نکن چون گرما آزاد می شود.
  8. در فر را کمی باز کنید و بگذارید کیک 30 دقیقه دیگر در فر بماند. این فرایند خنک کردن باعث می شود کیک پنیری به آهستگی خنک شود و ترک بر ندارد.
  9. کیک را از فر در بیاورید و آن را 5 تا 6 ساعت سرد کنید تا سفت شود.
  10. برای تهیه لایه های کیک
  11. فر را از قبل روی 176 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ته دوقالب را کاغذ روغنی پهن کنید و دور قالب ها را چرب کنید.

  12. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن کره و شکر را حدود سه تا چهار دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شده و رنگ آن سفید روشن شود.
  13. خامه ترش و عصاره توت فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  14. سفیده تخم مرغ را در دو نوبت اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط کناره های ظرف را هم مرتبا" به داخل کاسه بریزید تا مطمئن شوید همه چیز خوب مخلوط شده است.
  15. در یک ظرف متوسط، آرد، بیکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید. شیر و پوره توت فرنگی را هم در یک فنجان اندازه گیری مخلوط کنید.
  16. نیمی از مخلوط آرد را به مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا" ترکیب شوند.
  17. مخلوط شیر و توت فرنگی را به مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا" ترکیب شوند.
  18. نیم دیگر مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید نا مایع صافی درست شود. مایع کناره های ظرف را هم مرتبا" به داخل کاسه بریزید تا مطمئن شوید همه چیز خوب مخلوط شده است. رنگ خوراکی را هم داخل آن ریخته و هم بزنید.
  19. مایع را به تساوی درون دو قالب کیک بریزید. 27 تا 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که بتوان خلال دندان فرو برده شده در وسط کیک را فقط با چند ذره از موادی که به آن چسبیده بیرون آورد.
  20. کیک ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه خنک شود. سپس از قالب ها بیرون آورده و روی پنجره سیمی خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.
  21. برای ساخت کیک
  22. پوشش روی کیک را تهیه کنید. پنیر خامه ای را در کاسه مخلوط کن بزرگی بریزید و انقدر بزنید تا صاف شود. سپس کنار بگذارید.

  23. خامه، پودر شکر، و وانیل را در کاسه دیگری کاملا" بزنید.
  24. پنیر خامه ای را به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید و آن را در یخچال قرار دهید.
  25. از یک چاقوی اره ای برای برداشتن ناصافی های روی کیک استفاده کنید.
  26. اولین لایه کیک را روی سینی کیک قرار دهید. به اندازه یک فنجان از مایع پوشش کیک را یک نواخت روی لایه کیک بمالید.
  27. از فویل آلومینیومی برای بلند کردن کیک پنیر از داخل قالب استفاده کنید. فویل را جدا کنید و کیک پنیر را روی لایه کیک قرار دهید.
  28. یک فنجان دیگر از مایع پوشش کیک را یک نواخت روی کیک پنیر پهن کنید و سپس لایه دوم کیک را به روی آن اضافه کنید. اگر دور کیک با بقیه تراز نیست از چاقوی اره ای برای برداشتن قسمت اضافی کیک یا کیک پنیر استفاده کنید.
  29. خارج کیک را با مایع پوشش کیک تزیین کنید.
  30. تکه های توت فرنگی را در اطراف پایین ظرف کیک قرار دهید و نصفه های توت فرنگی را روی کیک بگذارید.
  31. کیک را در صورت امکان تا زمان استفاده در ظرف در بسته بدون هوا در یخچال نگه دارید. این کیک برای 2 تا 3 روز عالی می ماند.


منبع:www.lifeloveandsugar.com